Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Worms Rumble; heyecanlı, gerçek zamanlı, arena tabanlı 32 oyunculuk platformlar arası çarpışmaların yer aldığı, daha önce hiç oynamadığın bir Worms oyunu. Ölüm Maçı ve ölüme bir Kutsal El Bombası kadar yakın olduğun Son Kalan Solucan modlarında gümbürtüye hazırlan!
 
Omurgasız rakiplerinin canını yakmak için Bazuka, Pompalı Tüfek ve Koyun Atar gibi hayranların en sevdiği silahları ve cephaneliğe eklenen yeni silahları kullan. Solucanını özelleştir, mücadelelere ve sezonluk etkinliklere katıl ve Laboratuvarda yeni oynama şekillerini deneyimle. Worms yeniden keşfedildi.  
 
İlk Gerçek Zamanlı Worms!
Worms Rumble'da tur tabanlı savaş yok. Her tur GERÇEK ZAMANLI! Düşmanların seni atış yağmuruna tutuyorsa sen de onlara karşılık ver!
32 Oyunculuk Platformlar Arası Çok Oyunculu Mod
Konsolda ve PC'de çevrimiçi gümbürtüye hazırlan. Ölüm Maçı ve Son Kalan Solucan tekli ve ekipli battle royale modları, oyunun çıkışıyla birlikte mevcut olacak!
 
Yeni Şekillerde Oynanabilen Klasik Silahlar
Yeni ve hayranların en sevdiği silahları kuşan!
Etkinlikler, Mücadeleler ve "Laboratuvar"
Ek DP ve ödüller için sezonluk etkinliklere, günlük mücadelelere ve topluluk iş birliklerine katıl ve Laboratuvarda yeni mekanikleri ve silahları deneyimle. Laboratuvar, topluluk olarak SİZLERİN hangi içeriklerin kalıp hangilerinin gittiğine karar verdiğin test etme tesisimizdir.
 
Oyuncu Özelleştirmeleri
Silah görünümlerini, kıyafetleri, aksesuarları ve ifadeleri satın almak için DP ve oyun parası kazan! Savaş alanında kendi tarzını oluşturmak için farklı kombinasyonlar dene.
Oyunun Haberleri
Worms Rumble 1.0.2 Güncellemesi Yayınlandı 16 Ağustos Worms Rumble, Nintendo Switch ve Xbox Game Pass'te 29 Haziran Worms Rumble Artık artık Xbox Series, Xbox One, Switch Platformunda 23 Haziran Worms Rumble 2021'de Xbox Series, Xbox One ve Switch'e Geliyor 16 Mart Worms Rumble Çıkış Fragmanı 01 Aralık Daha Fazla Haber