Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Lisenize geldiğinizi ve aniden zombilerin onu istila etmeye başladığını hayal edin. Bu tam da Zombie High School'un vaadettiği şey, diğer gerçek zamanlı oyuncularla ya da diğer oyuncularla mücadeleye katılabileceğin RPG dokunuşlarına sahip bir arcade oyunu.
 
Zombie High School, bir grup sınıf arkadaşınızın hayatta kalması ve tüm yaşayan ölülerden kurtulması için sizi bir öğrenciye dönüştürüyor. Bunu yapmak için, içinde veya dışında olabileceğiniz bazı görevleri tamamlamanız gerekir. En iyi yanı, oyunun gerçekten harika görseller ve süper sezgisel ve kullanımı kolay kontroller içermesi.
 
Zombie High School, çeşitli oyun modları içerir, böylece asla sıkılmazsınız. Örneğin, öğrencilerden birinin zombi olacağı ve geri kalanınızın kaçması ve hayatta kalması gereken bir enfeksiyon modu var. Sonra en iyi stratejilerinizi kullanmanız ve 4'e 4 savaşla karşı karşıya kalmanız gereken bir tane daha var.
 
Lisenizi bir zombi istilasına karşı savunarak iyi vakit geçirmek istiyorsanız, Zombie High School, hayatta kalmanıza yardımcı olacak etkili taktikler oluşturmak için sizi diğer gerçek zamanlı oyuncularla müttefik olmaya zorlayan oyunlardan biridir.