Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Zombie Hunter D-Day, bir zombi kıyametinden sonra hayatta kalan birkaç kişiden birini oynadığınız birinci şahıs bir aksiyon ve nişancı oyunudur. Göreviniz zombiler sizi öldürmeden onları öldürmektir.
 
Zombie Hunter D-Day'ın oynanışı kolaydır. Karakteriniz bir odanın arka tarafında hareketsizdir. Tek yapmanız gereken nişan almak ve ateş etmektir. Hedefiniz tün yaşayan ölüleri onlar sizi öldürmeden öldürmektir. Eğer çok yaklaşmalarına izin verirseniz, oyun sona erer Her bir seviyede, zombi akınları görülür ve ilerlerken daha büyük, daha hızlı ve daha dayanıklı hale gelirler.
 
Her dalga için, sağdaki bir butonu kullanarak geçiş yapabileceğiniz üç el bombası ve iyi bir silah cephaneniz olur. Kontroller daha basit olamazdı: Parmağınızı ekranın sol tarafında kaydırarak ve ateş etmek için sağ tarafa dokunarak silahınızla nişan alırsınız.
 
Zombie Hunter D-Day, sadece korkunç yaklaşımı ile değil, aynı zamanda sunduğu muazzam sayıda farklı seviyeyle tüylerinizi diken diken edecek mükemmel bir FPS'dir.