Ünlü Bilim Adamları Dövüş Oyununda Buluşursa

29.02.2016 13:05 Gökhan Yılmaz

Diego Sanches ismindeki bir sanatçı Superinteressante dergisi için hazırladığı piksel sanatı ile bizlerin beğenisini toplamayı başardı. Science Combat ismindeki projesi ünlü bilim adamlarını retro dövüş oyunlarındaki gibi özelliklerle donatıyor.

 
     Henüz oyun olup olmayacağı belli değil fakat projede şu an sekiz adet karakter bulunuyor ve her birinin 2 özel yeteneği bulunmakta. Bu karakterler Charles Darwin, Albert Einstein, Stephen Hawking, Marie Curie, Isaac Newton, Pythagoras ve Nikola Tesla. Ayrıca bir de Boss Savaşı bulunuyor. Karakterlerin özel yetenekleri, yapmış oldukları buluşlardan yola çıkarak tasarlanmış ve çok hoş düşünülmüş. Bazı örnekleri aşağıda bulabilirsiniz, umarız kısa bu proje zamanda gerçeğe dönüşür. Eğer tüm hareketleri görmek istiyorsanız illüstratörün kendi web sitesine göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsanevi PES Serisinin Küllerinden Doğan eFootball™ Kick-Off Çıktı! 04 Haziran Japonya’da Anime Kültürünün Kalbi Akihabara’da Gacha Dükkanınızı Açın! 04 Haziran Subnautica 2, 4 Milyon'dan Fazla Kopya Sattı 21 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişime Çıktı ve Steam Satışlarında Zirveye Yerleşti 14 Mayıs eFootball™ Championship 2026 Dünya Finalleri, Tayland'ın Bangkok Şehrinde Düzenlenecek 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler