Guerrilla Games, Killzone Serisinin Tamamen Bittiğini Açıkladı

23.10.2024 13:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Guerrilla tarafından biz oyunculara sunulan Killzone serisi için yeni açıklamalarda bulunuldu. Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak, Killzone defteri tamamen kapandı ve yapılan açıklamalarla bu durum doğrulandı.
 
Killzone serisi Horizon yüzünden bitti
 
 
 
Guerrilla stüdyosu bildiğiniz üzere son dönemlerde Horizon serisiyle ön plana çıkıyor. Çeşitli başarılar elde eden ekip, Killzone serisinin bitmesini Horizon’a bağlıyor. Şu anda bildiğiniz üzere geniş bir Killzone hayran kitlesi bulunuyor ve uzun zamandır bu seriyi şahlandıracak bir projenin gelmesi bekleniyordu. Ancak stüdyo içerisinde yer alan sanat yönetmeni Roy Postma'nın yeni yorumlarına bakacak olursak, böyle bir durumun gerçekleşmeyeceğini söyleyebiliyoruz.
 
Washington Post'a verdiği son röportajda konuşan Postma, Killzone serisine değindi ve şunları söyledi: “Guerrilla'nın Horizon Zero Dawn'ı geliştirmeye başlamasına karar verdiğinde yeni bir dönüm noktası başladı. Bu seri, Killzone evreninden daha canlı ve renkli bir deneyim sunuyor. Böylesine yeni bir evrenin ortaya çıkmasıyla Killzone defteri bir nevi kapandı.”
 
Killzone serisinin en son oyunu bildiğiniz üzere 10 yıldan fazla bir süre önce piyasaya sürüldü. Horizon'un elde ettiği başarılara bakacak olursak, bu seriye geri dönüşün bu aşamada olmayacağına doğrulayabiliyoruz. Son olarak Horizon Zero Dawn Remastered 31 Ekim'de, LEGO Horizon Adventures ise 14 Kasım'da piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prince of Persia: The Lost Crown Ekibi Ubisoft Tarafından Dağıtıldı 5 Saat önce God of War Dizisinin Yeni Yapımcısı Belli Oldu: Baştan Yazılıyor 6 Saat önce Dead Island 2'nin PlayStation 5 Pro Sürümü Onaylandı 7 Saat önce Telltale, The Wolf Among Us 2'nin İptal Edilmediğini Açıkladı 7 Saat önce Frostpunk 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler