Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız

15.09.2024 16:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Pokemon benzeri canlıların bulunduğu ve çıkışı ile beraber Steam listelerini alt üst eden Palworld için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun geliştiricisi Pocketpair ekibi, oyunu daha da ileriye götürmek için servis türüne yanaşıp yanaşmayacağı konusunda çeşitli açıklamalarda bulunuyor.
 
Canlı servis türüne geçişin birçok zorluğu bulunuyor 
 
 
 
ASCII.jp ile yapılan bir röportajda Pocketpair CEO'su Takuro Mizobe'ye Palworld'ün geleceğine ilişkin uzun vadeli planlar soruldu. CEO, oyunu oynaması ücretsiz hale getirip zaman içinde canlı servis bir yapıya dönüştürüp dönüştürmeme konusunda kararsız olduklarını vurguladı. Bu kapsamda şunları söyledi:
 
“Açıkçası şu anda henüz bir şey için karar verilmedi. Canlı servis bir modele geçişin stüdyomuz açısından faydalı olup olmayacağı ve emeklerimizin buna değip değmeyeceğini bilmiyoruz. Fakat oyun en başta bu yaklaşım düşünülerek tasarlanmadı. Dolayısıyla canlı servis oyun tarzına geçiş yapmak birçok zorluğu da beraberinde getirecek.”
 
Bunun yanı sıra şu anda oyun belirli bir fiyattan satıldığından dolayı ilerleyen süreçte oynaması ücretsiz bir hale gelirse para verenler de oyuna tepki gösterebilir. Bu kapsamda birçok büyük çekincenin olduğu vurgulanıyor.
 
Peki siz bu oyunun canlı servis oyun türüne geçişini mantıklı buluyor musunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 9 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 9 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 9 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler