Metro: Last Light'a Ücretli Oyun Modu

11.05.2013 20:07 Samet Konuksal


    Şu saatlerde ilk incelemeleriyle ilgili bilgiler internette dolaşmaya başlayan Metro: Last Light'ı bekleyenleri üzecek yeni bir haber geldi. Oyunun yeni yayıncısı Koch Media(Deep Silver), Metro: Last Light için ücretli oyun modunu duyurdu.
 
    Metro 2033'ü oynayanların hatırlayacağı üzere Ranger Mode, oyunculara daha zorlu bir deneyim sunuyordu. Metro 2033'te de bir DLC paketiyle gelen bu zorlu oyun modu, Metro: Last Light'ta da ücretli olarak satılacak. Belirtilenlere göre Ranger Mode, oyunu ön siparişle satın alanlara ücretsiz sunulacak olsa da, diğer oyuncuların bu modu oynaması için 5 dolar ödemesi gerekecek.
 
    Metro: Last Light'ın bu modunda oyunun arayüzü kalkıyor, cephane bulmak zorlaşıyor ve düşmanlar daha da güçleniyor. Bu modun neden ücretsiz olmadığını ise Koch Media ürün müdürü Huw Beynon şöyle açıklıyor;
 
"Şu dönemde oyun yapımcıları ve yayıncıları oyunu ön siparişle satın alanları ödüllendirmek için türlü türlü fırsatlar sunuyorlar. Biz ise Metro: Last Light'a gerçekten erişmek isteyen 'hardcore' oyuncuları Ranger Mode ile ödüllendirmek istedik. Oyuna yeni senaryo bölümleri veya görevleri sunmaktansa, bu yol daha doğru geldi."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, PGL Cluj-Napoca 2025 Turnuvasında Playoff Etabına Yükseldi! 18 Şubat VALORANT Challengers 2025 Türkiye: Birlik Kickoff Split Şampiyonu BBL PCIFIC Oldu! 18 Şubat Xbox Game Pass'e Şubat Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Şubat PlayStation Plus’tan Mart Ayında Ayrılacak Oyunlar 18 Şubat Assassin's Creed Shadows Bir Kez Daha Ertelenmeyecek 18 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler