Star Citizen Çıkış Yaptığında Windows 10'da Sorunsuz Çalışacak

29.07.2015 01:12 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Windows 10 bugünden itibaren yayınlanmaya başlanıyor. Bu yeni işletim sisteminin gelmesiyle pek çok oyuncu oyunların Windows 10'da nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyor. Star Citizen'in yapımcısı Chris Roberts, Windows 10 hakkında bir açıklama yaptı.
 
      Roberts, geliştirici ekibin oyunu Windows 10'a getirirken bazı hatalarla karşılaştığını ancak bu hataların oyunun çıkışında çözülmüş olacağını dile getirdi ve şöyle devam etti: "Baştan itibaren Windows 10 ile uyumlu olduğumuzdan emin olmak için çalışıyor olacağız. Windows 10'a geçen birinin büyük bir sorunla karşılaştığını görmedim. Geçiş aşaması sorun oluşturmayacağından emin olacağımız bir konu."
 
       Yapımcı ekibin sözlerinden Windows 10'da çalışan Star Citizen'da bazı hatalar olabileceğini ancak ekibin en kısa sürede bunları çözeceğini anlıyoruz. Star Citizen'ın son olarak 85 milyon dolar bağışı geride bıraktığını belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KONAMI, eFootball Mobile'ın 8. Yıl Dönümünü Özel Oyun İçi Bir Kampanyayla Kutluyor 09 Mayıs GTA 6 İçin Beklenen Yeni Fragman Geldi 06 Mayıs Doom'un yeni oyunu Türkçe dil desteğiyle geliyor! | NewGamePlus 26 Nisan Subnautica 2 Geliştirici Günlükleri’nin İlki Erken Erişim’e Gerisayımı Başlattı 25 Nisan Erken Erişimde Olan Dinkum, Bugün İtibariyla Çıktı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler