The Order: 1886 VGX'te Gösterilmeyecek

01.12.2013 18:54 Samet Konuksal


    Ready At Dawn Studios tarafından PS4'e özel geliştirilen The Order: 1886 adına çok fazla video yayınlanmadı. Oyunu bekleyenler önümüzdeki VGX etkinliğini yeni video için iyi bir yer olarak görse de, yapımcılar aynı görüşte değil.
 
    YouTube aracılığıyla stüdyonun başındaki isim Andrea Pessino'ya VGX etkinliği soruldu. Pessino ise, "7 Aralık'ta oynanış videosunu gösterebileceğimizi düşünmüyorum. Daha doğrusu, tam olarak bilmiyorum. Çünkü bu tip şeyler pazarlama bölümüne giriyor ve bu bölüm de Sony'nin istekleri doğrusunda işliyor." sözleriyle birlikte bir cevap verdi. 
 
    Cevap metninin geri kalan kısmında Pessino, "Göstereceğimiz oyun içi videonun, oyunun final haline yakın olması için çalışıyoruz. Biliyorum çoğu kişi oyundan yeni bilgiler görmek için sabırsızlanıyor. Söz veriyorum bunlar çok yakında paylaşılacak. Sadece biraz beklemeniz gerek. Eminim beklediğinize değecek şeyler göreceksiniz." eklemelerini yapmış. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
alito 1.12.2013 20:08:36

Ben merak ediyorum nasıl bir oynanış sunduğunu. Ama gerçekten önümüze güzel şeyler gelecekse tabiki sabrederim.

Guest-C8DDC600D 1.12.2013 20:58:20

Oyunun nasıl birşey olacağını çok merak ediyorum. Şuan bildiğimiz tek şey çok farklı bir dünyası var. E3 trailer etkileyiciydi. Umarım o dikkat çekici fikri güzel bir oynanışla süslerler.

BSC Misafiri 1.12.2013 21:57:20

nazar değmesin paşama

thekingmobile 1.12.2013 22:34:21

neyse tekrar yazayım beni fena mort ettin ibretlik tespitler yaptın. ben hezimete uğradım resmen. şimdi ayaklarını uzat ve anın keydini çıkar. ama 742 oyun ne lan. olum işsizlikte seni asla geçemem ben. her oyunda ortalama 1 saat bile takılmış olsan 750 saat 1 ay. ama en az 10 saat oynamışsındır. bu da yapar 7500 saat. ne yapar biliyo musun sen 10 ay. toplam 10 ay ekranın başında durmuşsun. neredeyse 1 yıl. ruhun dnan binary kodlara karışmış göz sağlığını polygonlara bağışlamışsın olum sen. adam 1000 saat skyrime mod yaptı firma tasarımcı olarak işe başlattı. ben birşey söyleyemiyorum.

Wayward Son 1.12.2013 22:46:55

quote:

Orijinalden alıntı: thekingmobile neyse tekrar yazayım beni fena mort ettin ibretlik tespitler yaptın. ben hezimete uğradım resmen. şimdi ayaklarını uzat ve anın keydini çıkar. ama 742 oyun ne lan. olum işsizlikte seni asla geçemem ben. her oyunda ortalama 1 saat bile takılmış olsan 750 saat 1 ay. ama en az 10 saat oynamışsındır. bu da yapar 7500 saat. ne yapar biliyo musun sen 10 ay. toplam 10 ay ekranın başında durmuşsun. neredeyse 1 yıl. ruhun dnan binary kodlara karışmış göz sağlığını polygonlara bağışlamışsın olum sen. adam 1000 saat skyrime mod yaptı firma tasarımcı olarak işe başlattı. ben birşey söyleyemiyorum.
Çok şükür işim de var. İşten arta kalan zamanlarda spor da yapıyorum, gidiyorum içiyorum, kız arkadaşımla vakit geçiriyorum. 1988'den beri oyun oynadığım düşünülürse pek şaşırtıcı bir durum değil. 25 senede çıkmış tüm sistem ve konsollara da sahip oldum/denedim. 742 oyun bırak da olsun. Diyeceğim o ki, saydığın oyunlar bana şaşırtıcı gelmiyor zira hepsini zaten oynadım, hepsi candır. Eğer başka şeyler de yapıyorsan hayatta, oyun oynamak güzeldir, farklıdır.

Guest-C8DDC600D 1.12.2013 22:50:14

quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: thekingmobile

neyse tekrar yazayım beni fena mort ettin ibretlik tespitler yaptın. ben hezimete uğradım resmen. şimdi ayaklarını uzat ve anın keydini çıkar.
ama 742 oyun ne lan. olum işsizlikte seni asla geçemem ben. her oyunda ortalama 1 saat bile takılmış olsan 750 saat 1 ay. ama en az 10 saat oynamışsındır. bu da yapar 7500 saat. ne yapar biliyo musun sen 10 ay. toplam 10 ay ekranın başında durmuşsun. neredeyse 1 yıl. ruhun dnan binary kodlara karışmış göz sağlığını polygonlara bağışlamışsın olum sen. adam 1000 saat skyrime mod yaptı firma tasarımcı olarak işe başlattı.
ben birşey söyleyemiyorum.

Çok şükür işim de var. İşten arta kalan zamanlarda spor da yapıyorum, gidiyorum içiyorum, kız arkadaşımla vakit geçiriyorum. 1988'den beri oyun oynadığım düşünülürse pek şaşırtıcı bir durum değil. 25 senede çıkmış tüm sistem ve konsollara da sahip oldum/denedim. 742 oyun bırak da olsun.

Diyeceğim o ki, saydığın oyunlar bana şaşırtıcı gelmiyor zira hepsini zaten oynadım, hepsi candır. Eğer başka şeyler de yapıyorsan hayatta, oyun oynamak güzeldir, farklıdır.
Donanımhaber'de pm diye bir bölüm var beyler. Tavsiye ederim

Wayward Son 1.12.2013 22:54:46

[8D]

aykut291 1.12.2013 23:52:13

Oyunun resmine baktımı insan merak ediyo eğer amosfer öyle olucaksa

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Erken Erişimde Olan Dinkum, Bugün İtibariyla Çıktı 23 Nisan DOOM: The Dark Ages - Türkçe Dil Desteği ile Geliyor! 21 Nisan PlayStation Plus aboneliğine zam geldi! | NewGamePlus 18 Nisan Indiana Jones and the Great Circle Şimdi PlayStation 5 Konsollarında Oynanabilir 17 Nisan Trump'ın vergileri oyun dünyasını karıştırdı! | NewGamePlus 11 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler