Driveclub Yönetmeni Yeni Oyununa Dair Küçük Bir Sinyal Verdi

04.06.2016 08:48 Gazali Çetinkaya

 
   World Rally Championship, MotorStorm oyunlarıya adından söz ettiren ve PlayStation 4 üzerindeki Driveclub ile de olumlu olumsuz adından bahsettiren Evolution Studios bildiğiniz üzere Sony'nin isteği üzere kapatılmıştı.
 
   Ardından Codemasters'ın Driveclub geliştiricilerini kendi bünyesine çekmesiyle ekip twitter üzerinden yeni bir yarış oyunu üzerinde çalıştıklarını da açıklamıştı. Şimdi ise bu IP'ye dair oyun yönetmeni Paul Rustchynsky'den yeni bir yorum geldi. 
 
   Kenny Little adlı twitter kullanıcısının Driveclub'daki fotoğraf modunun şu zamana kadar en iyisi olduğundan bahsetmesi üzerine Paul Rustchynsky de Alman otomobil firmasının bir reklamında kullandığı slogana benzer olarak Ta ki biz yeni oyunumuzda daha iyisini yapana kadar şeklinde yorumda bulunarak yeni oyununda bizi Driveclub gibi güzel grafikli bir oyun beklediği sinyalini verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton ve EF Games, Rivals Hover League Demosunu 25 Temmuz'da Steam'de Yayınlayacak 24 Temmuz YouTube'da İzlenmelerinizi Arttıracak 6 Yöntem (2025) 23 Temmuz KONAMI ve FIFA, e-Spor Ortaklıklarını 2026'ya Kadar Uzatarak Daha da Güçlendirdiklerini Duyurdu! 22 Temmuz eFootball™, Tokyo'daki eFootball™ Dünya Festivali'nde 30. Yıl Dönümü İçeriğini Görücüye Çıkardı 22 Temmuz NBA 2K26'nın kapak yıldızları belli oldu! 10 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler