Assassin's Creed III'te Multiplayer Beta Olmayacak

14.07.2012 14:11 Levent Polater

 
    Ubisoft'un kreatif direktörü Alex Hutchinson'ın Comic-Con'da yaptığı açıklamaya göre Assassin's Creed III'ün multiplayer'ı için beta gerçekleşmeyecek.
 
      Hutchinson, bu sefer multiplayer modlarını kendi çatıları altında geliştirmek istediklerini, ayarlamak istedikleri birçok detay olduğunu ve bu kısmı olabildiğince müthiş yapmayı dilediklerini belirtti. Bu yüzden, Assassin's Creed III için multiplayer beta fikrini maalesef unutun.
 
     Bundan önce Ubisoft, Assassin's Creed oyunları için beta sürecini özel olarak PS3 platformunda düzenliyordu. Revelations ve Brotherhood'un çıkışından birkaç ay önce bu yapımları şanslı PS3 oyuncuları betada oynayabildiler. Ancak ne yazık ki aynı durumu Assassin's Creed III'te göremeyeceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Doom'un yeni oyunu Türkçe dil desteğiyle geliyor! | NewGamePlus 26 Nisan Subnautica 2 Geliştirici Günlükleri’nin İlki Erken Erişim’e Gerisayımı Başlattı 25 Nisan Erken Erişimde Olan Dinkum, Bugün İtibariyla Çıktı 23 Nisan DOOM: The Dark Ages - Türkçe Dil Desteği ile Geliyor! 21 Nisan PlayStation Plus aboneliğine zam geldi! | NewGamePlus 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler