Bioshock'un Film Projesi Dirilecek mi?

19.04.2014 23:53 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz sene Bioshock filminin iptal edildiği duyurulmuştu fakat Sony Pictures'ın geçen ay aldığı alan isimleri bu konuyu tekrar diriltti.
 
     Sony'nin aldığı, bioshock-movie.com, bioshock-movie.net, ve bio-shock.net alan adları, hiçbir resmi açıklama gelmese  de yeni bir Bioshock filminin geliştirildiği ihtimalini doğuruyor.
 
     Bildiğiniz üzere ilk defa 2008'de ortaya atılan Bioshock filminin yönetmeni Karayip Korsanları'ndan tanıyacağımız Gore Verbinski'ydi fakat film, bütçe ve yaş sınırlandırılmasından dolayı iptal etmişti. Daha sonra 28 Hafta Sonra adlı filminin yönetmeni Juan Carlos Fresnadillo ile anlaşılmıştı ama yine aynı nedenlerden dolayı film iptal edilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Doom'un yeni oyunu Türkçe dil desteğiyle geliyor! | NewGamePlus 26 Nisan Subnautica 2 Geliştirici Günlükleri’nin İlki Erken Erişim’e Gerisayımı Başlattı 25 Nisan Erken Erişimde Olan Dinkum, Bugün İtibariyla Çıktı 23 Nisan DOOM: The Dark Ages - Türkçe Dil Desteği ile Geliyor! 21 Nisan PlayStation Plus aboneliğine zam geldi! | NewGamePlus 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler