World of Warplanes İrtifa Kazanıyor

16.10.2017 17:15 Gökhan Yılmaz

 
      Wargaming, 2013'te çıkardıkları II. Dünya Savaşı uçak simülasyonu World of Warplanes'e 2.0 güncellemesinin geldiğini açıkladı. Yenilenen oynanış dinamikleri, yepyeni bir oyun modu, elden geçirilen uçak parametreleri ve uzun zamandır beklenen bombardıman uçağı sınıfının eklenmesi gibi pek çok geliştirmeyi içeren bu güncellemenin oyunun şimdiye kadar aldığı en kapsamlı güncelleme olduğu belirtiliyor.
 
       Oyuna 2.0 ile gelen Fetih modu aslında World of Warplanes'in yeni rotasını belirliyor gibi. Fetih modu temel olarak çeşitli sektörlere ayrılmış bir alanı takım çalışması ve ince bir taktik ile domine etmek üzerine kurulu. Bu modda zaferi göğüslemek için farklı uçak sınıflarının koordineli bir şekilde çalışması, birbirini koruması, desteklemesi ve birbirine yol göstermesi gerekmekte.
 
      2.0 ile oyuna eklenen respawn sistemi sayesinde savaştan çekilmeye ve ağır hasar aldıktan sonra kalan canı muhafaza etmeye çalışmaya artık paydos. Uçağınızı kaybetmek, artık savaşın sizin için bittiği anlamına gelmiyor. Oyuncular savaş boyunca birkaç kez respawn olabiliyorlar ancak her defasında respawn süresi uzuyor. Oyuna eklenen bu yeni özellikle birlikte pilotlar, savaş sona erinceye kadar zafere katkıda bulunmaya devam edebilecekler.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warplanes Platformlar: PC Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI, Erken Erişim’in İlk Haftasında 1 Milyon Satışa Ulaştı 04 Nisan Nintendo Switch 2, 5 Haziran’da Çıkıyor: Oyun Deneyiminde Yeni Bir Dönem Başlıyor 02 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS 1 Nisan’da “Menüde Aşk Var” Diyecek 01 Nisan KRAFTON’un Yaşam Simulasyon Oyunu inZOI, Erken Erişim'e Açıldı 28 Mart F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler