Saints Row Yapımcısına EA ve Warner da Talip Olmuş

30.01.2013 19:24 Samet Konuksal


   İflas bayrağını çeken THQ'nun marka ve stüdyoları geçtiğimiz hafta içinde satılmıştı. Açık arttırma kısmının görünüşünde en çok ilgiyi gören Relic Entertainment olsa da, Volition Games'e de epey firma talip olmuş.
  
   Volition'un genel müdürü Dam Cermak'ın yaptığı açıklamalara göre stüdyoya teklif veren Koch Media ve Ubisoft'un haricinde bir de potansiyel alıcı olarak Warner Bros., Electronic Arts, Take Two ve 'Chicago bölgesinden bir şirket' talip olmuş. Fakat stüdyoya ve markaya sadece Ubisoft ile Koch Media teklif yapmış. Yaptığı konuşmada Cermak, Koch Media ile ilgili "Kesinlikle çılgıncaydı. Koch Media'nın Saints Row markasına güveni tamdı ve işin tamamen sonuna kadar gittiler." açıklamasını yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Erken Erişimde Olan Dinkum, Bugün İtibariyla Çıktı 23 Nisan DOOM: The Dark Ages - Türkçe Dil Desteği ile Geliyor! 21 Nisan PlayStation Plus aboneliğine zam geldi! | NewGamePlus 18 Nisan Indiana Jones and the Great Circle Şimdi PlayStation 5 Konsollarında Oynanabilir 17 Nisan Trump'ın vergileri oyun dünyasını karıştırdı! | NewGamePlus 11 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler