1 Ay içinde 800.000 DayZ Satışına Ulaşmak Çılgınca

06.01.2014 09:00 Alkan Adakaner


     Steam'de 29.99 dolara satışa çıkan DayZ'nin erken Alpha sürümünün 500.000'den fazla sattığı açıklanmıştı. Oyunun yaratıcısı Dean “Rocket” Hall'un açıklamalarına göre 16 Aralık'ta piyasaya çıkan oyun 1 ay içinde 800.000 adete yakın satmayı başardı.
 
    Aslında geliştiriciler DayZ'nin bağımsız sürümünün ilk 3 ayda 250.000 adet satmasını umuyorlarmış, buna karşın oyun beklentilerim çok üstünde bir satış miktarına ulaşmış. Bu durum Dean "Rocket" Hall tarafından çılgınca olarak nitelendiriliyor.
 
    Bu satış miktarlarının Ocak ayının ortasında kesinleştirecekleri yol haritasını olumlu yönde etkileyeceğini söyleyen geliştiriciler, umarız bu moralle bize daha iyi bir oyun sunarlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2006’da Strateji Dünyasına Damga Vuran Oyunlar 2 22 Şubat 2006’da Strateji Dünyasına Damga Vuran Oyunlar 22 Şubat Sony, Playstation Store'da Yüksek Fiyat Nedeniyle Dava Edildi 22 Şubat Star Wars KOTOR 1 ve 2 Epic Games Mobil'de Ücretsiz Oldu 22 Şubat NewGamePlus: Oyunlarda Kumar Konusu Nereye Gidiyor? 22 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler