Just Cause 2'de Artık İnşa Modu Var

04.02.2014 07:53 Samet Basri Taşlı


     Just Cause 2 - Multiplayer Mod çıktığı zaman bir çok oyuncu oyuna geri dönüş yapmıştı. Oyunun büyük haritasında istediğiniz her yerde ve her şekilde mücadele edebiliyordunuz. Fakat şimdi işler bir adım daha ileri gidiyor. Artık inşa zamanı!
 
     Yeni inşa modu Jman100 isimli bir JC2 Multiplayer Forum üyesi tarafından yapıldı. Jman 100's Freeroam Construction Sandbox sunucusundan ulaşabileceğiniz bu mod ile kendi binalarınızı yapmanız mümkün. Sunucuya bağlandığınızda tüm yapmanız gereken "/build" yazmak ve inşa moduna geçmek. Ayrıca daha yetenekli olanlarınız "LUA script" dosyaları yaratarak kendi oyun modunu bile oluşturabilir.
 
     Neler yapabileceğinize dair ufak bir sunum içeren videoyu izlemeyi unutmayın. Sunucuya bağlanmak için Jman100'ün sitesine gidip Join Now yazan yere tıklamanız yeterli.  Steam üzerinden açılan oyun sizi doğrudan sunucuya bağlayacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton ve EF Games, Rivals Hover League Demosunu 25 Temmuz'da Steam'de Yayınlayacak 24 Temmuz YouTube'da İzlenmelerinizi Arttıracak 6 Yöntem (2025) 23 Temmuz KONAMI ve FIFA, e-Spor Ortaklıklarını 2026'ya Kadar Uzatarak Daha da Güçlendirdiklerini Duyurdu! 22 Temmuz eFootball™, Tokyo'daki eFootball™ Dünya Festivali'nde 30. Yıl Dönümü İçeriğini Görücüye Çıkardı 22 Temmuz NBA 2K26'nın kapak yıldızları belli oldu! 10 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler