Crytek, Ryse'in Yapımına Devam Ediyor

07.06.2012 15:13 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde yapılan Microsoft'un E3 sunumu genel anlamda Kinect üstüne dayalı olmasına rağmen Kinect'in belki de en çok beklenen oyununu sahnede görememiştik. Crytek'in Kinect projesi Ryse, uzun süredir olduğu gibi E3'te de kendini göstermemişti. Peki Ryse'in yapımında bir terslik mi var?
 
     Konuyla ilgili konuşan Microsoft'tan Phil Spencer, "Şimdilik Ryse ile ilgili göstermeyi düşündüğümüz önemli bir şey yok. Crytek ile birlikte bağlantıları koparmadan çalışıyoruz fakat Ryse'i göstermeden önce, oyunun etki yapacak bir hale gelmesini istiyoruz." açıklamasını yaptı.
 
     Konuşmasının devamında Spencer, Ryse'in hala daha bir Kinect oyunu olduğunu söyledi ve, "Kinect, Ryse'in önemli bir parçası." eklemesini yaptı. Daha önce de Ryse'dan iptal edilmediğine, yapımının devam ettiğine yönelik sözler duysak da, oyundan uzun süredir görsel açıdan bir şeyler göremiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Split Fiction Fragmanı Friend’s Pass Sistemini Vurguluyor 2 Saat önce Yeni The Lord of the Rings Oyunu Ertelendi 3 Saat önce Tony Hawk’s Pro Skater Duyuru Tarihi Black Ops 6'da Ortaya Çıktı 3 Saat önce Lamine Yamal, eFootball'un Yeni Elçisi Olarak KONAMI'yle El Sıkıştı 4 Saat önce Scar-Lead Salvation, PS5, PS4 ve PC için 29 Mayıs'ta Batıya Geliyor 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler