iPhone'un Uncharted'ı "Shadow Guardian"

03.12.2010 09:19 Alkan Adakaner


 
    Uncharted serisi hiç kuşkusuz bu neslin yüz akı olarak görülebilir. Özgün oynanış yapısı ve mükemmel grafikleriyle oyuncular bir yana bir çok oyun yapımcısını bile kendine hayran bıraktı. Bu nedenle Uncharted, tabi ki bazı geliştiricileri de etkileyecekti. Gameloft da etkilenen geliştiricilerden birisi.
 
    Gameloft'un yeni oyunu Shadow Guardian'ın videosunu izleyince bize Uncharted'ı hatırlattı. Özellikle dövüş stilinin Uncharted'tan çalınmış gibi durduğunu söylersek sanırım hiç de abartmayız.
 
    Shadow Guardian'da Jason Cole adlı karakteri yönetip İskenderiye'den Medusa Tapınağı'na kadar çeşitli mekanları ziyaret edeceğiz. Bu mekanların her birisi kendine has özelliklere sahip olacak. Örneğin İskenderiye'de aksiyon sahneleri önplanda olacakken Medusa tapınağında bulmaca öğeleri ağırlıkta olacak.
 
     Oyunun videosunu buradan izleyebilirsiniz. Eminim siz de Uncharted'a benzeteceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow Guardian Platformlar: Mobil Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Gameloft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton, 5 Oyunun Sergileneceği G-Star 2026 Seçkisini Açıkladı 2 Saat önce Krafton, Netflix'te Yayınlanacak PUBG Dizisini Duyurdu 30 Ekim MIMESIS, Erken Erişimde 1. Yılını Kutlarken Oyunun 2. Büyük Güncellemesi Yayınlandı 27 Ekim PUBG: Battlegrounds, K-POP Grubu IVE ile "LOVE DIVE" Etkinliğinde Bir Araya Geliyor 27 Ekim Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu 17 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler