Astroneer DLC'si 'Glitchwalkers' 13 Kasım'da Konsollar ve PC İçin Yayınlanacak

24.10.2024 16:10 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici System Era Softworks, Astroneer indirilebilir içerik "Glitchwalkers", oyun için ilk ücretli genişleme paketi, 16 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceliğini duyurdu. Switch sürümü daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.
 
"Glitchwalkers", Astroneer'ın hayatta kalma sandbox oyun tarzı mirasını sürdürüyor ve bunu yeni uçlara taşıyor. Astroneer'daki en büyük gezegen olan yeni bir gezegen, yeni biyomlar, teknoloji, oyun özellikleri ve oyunun ilk gerçek kötü adamıyla birlikte sizi bekliyor.
 
Ama hepsi bu kadar değil, "Glitchwalkers" aynı zamanda hem genişleme paketinde hem de temel oyunda Fırtınaların uzun zamandır beklenen dönüşünü de işaretleyecek. Güneş sisteminde Glitched Fırtınalar belirdi ve oyuncular görevlerinde başarılı olma şanslarını artırmak için bu dijital fırtınalar tarafından hacklenmekten kendilerini korumak zorunda kalacaklar.
 
Yeni zorluklar arayan oyuncular, ESS Elysium ekibinin Astroneer Eğitim Programı'nın (ATP) koduyla oynamaya başlayan hoşnutsuz bir üyesi olan Lyn'in tanıtımıyla keyifli bir deneyim yaşayacak. Oyuncular, Lyn'i ve onun kötü niyetli planlarını durdurmak için Elysium'un Bakım Şefi Frank ile birlikte çalışarak ATP'yi içeriden sökmeden önce onu durdurmalıdır.
 
"Glitchwalkers" oyuncuları, arızalı bir güneş sisteminde doğan devasa yeni bir gezegen olan Aeoluz'a taşıyacak. Burada oyunculara, Lyn'i hack'lemek ve ATP'yi normale döndürmek için güvenlik duvarlarını kırma görevi verilecek.
 
Astroneer şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prince of Persia: The Lost Crown'un 1 Milyon Sattığı Bildirildi 1 Saat önce Space Marine 2 İçin 4.1 Güncellemesi Yayınlandı 1 Saat önce Ubisoft, Rayman Serisini Yeniden Canlandırmaya Hazırlanıyor 2 Saat önce Control 2'den İlk Görüntüler Alan Wake 2 DLC'sinde Göründü 2 Saat önce Towers of Aghasba 19 Kasım'da Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler