Yeni Captain Blood Oynanış Videoları

Kaptan Kan , kılıcının yanısıra ateşli silahlarla veya yumruklarıyla da düşmanlarına karşı koyabiliyor.
02.09.2009 12:50 İhsan Aktı

1C Company'nin yayıncılığında  Sea Dogs ve Pirates Of The Caribbean gibi yapımların ardındaki Seawolf tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Captain Blood , yayınlanan yeni oynanış videolarıyla  görücüye çıktı.

Soylu hırsızların dünyasında ve Karayip adalarındaki korsancılığın altın çağında geçen oyun,  Kaptan Kan'ın 7 denizler'e yaptığı yolculuğu ve bu esnada yaşadığı esrarengiz maceraları konu alıyor.

Xbox 360 ve Pc platformları için hazırlanan , çıkış tarihi ise henüz bilinmeyen Captain Blood'ın yayınlanan oynanış videolarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Video 1

Video 2

Video 3

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Captain Blood Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: SeaWolf Dağıtıcısı: 1C Publishing Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part 2 Remastered İçin PS5 Pro Desteği Eklendi 22 Ekim Naughty Dog'un Yeni Oyunu Oyunculara Geniş Özgürlükler Sunacak 22 Ekim Assassin's Creed Shadows'a Erken Erişim Seçeneği İptal Edildi 22 Ekim LEGO Horizon Adventures Geliştirmesi Tamamlandı 22 Ekim Cronos: The New Dawn'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 22 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler