Darksiders 2, Wii U'da Aynı Olacak

Firma daha önce de Wii U'nun oldukça güçlü olduğunu söylemişti.
26.03.2012 11:43 Gökhan Yılmaz

 
      Nintendo Wii U'nun çıkış oyunlarından biri olan Darksiders 2 cephesinden konsolla ilgili açıklamalar geldi. Oyunun yapımcısı olan Vigil, Darksiders 2'nin Wii U'da PC, PS3 ve X360 sürümleriyle aynı olacağını, daha yüksek çözünürlüğe veya iyi grafiklere sahip olmayacağını çünkü konsolun donanımının bu nesille eş değer olduğunu söyledi.
 
     Oyunun Wii U sürümü biraz farklı olacak ama o farklılık Wii U'nun dokunmatik kontrolcüsüneden kaynaklanıyor. Şu an Darksiders 2'nin Wii U sürümü çalışabilir bir şekilde bekliyor. Kontrolcünün dokunmatik özellikleri de oyunda yeterince iyi kullanılmış. Nintendo konsol için bir çıkış tarihi vermediğinden Darksider 2 yapımcıları da beklemede kalmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler