Darksiders 2 Wii U'da Tablet Kontrolcü Zorunlu

Wii U'nun tablet kontrolcüsü sayesinde farklı bir deneyim bizi bekliyor
18.09.2012 01:50 Alkan Adakaner


      Nintendo'nun yeni konsolu için hazırlanan 3. parti oyunlar arasında en çok dikkat çeken yapımlardan biri olan Darksiders 2'nin Wii U sürümü ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu defa oyunun hangi kontrolcüyü kullanacağı açıklandı.
 
       Bildiğiniz gibi Nintendo Wii U sadece tablet kontrolcü değil, Wii U Controller Pro ve Wii-mote desteği de sunuyor. Yani konsolda çok farklı kontrolcüler kullanmamız mümkün. Buna rağmen THQ'dan yapılan açıklamaya göre Darksiders 2'yi sadece tablet kontrolcü ile oynayabileceğiz. Bunun nedeni ise muhtemelen tablet kontrolcünün sunduğu yenilikler.
 
     Oyunun ilk indirilebilir içeriği Argul’s Tomb'un yanı sıra bütün ön-sipariş içeriklerini de barındırarak 5 saatlik fazladan oynanış sunacak olan Darksiders 2'nin Wii U sürümü büyük ilgi görebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler