Enotria: The Last Song'un Xbox Series Sürümü Süresiz Ertelendi

02.09.2024 22:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Jyamma Games tarafından biz oyun severlere sunulacak olan İtalyan folklorundan esinlenen soulslike aksiyon rol yapma oyunu Enotria: The Last Song’un Xbox sürümü ertelendi. Ertelenmenin ardından herhangi bir çıkış tarihi verilmedi. Dolayısıyla hangi tarihte çıkış yapacağı bilinmiyor.
 
Enotria: The Last Song'un PS5 ve PC sürümü için herhangi bir erteleme yok
 
 
 
Enotria: The Last Song bildiğiniz üzere 19 Eylül tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülmeyi bekliyor. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak ve hem dijital hem de fiziksel olarak piyasadaki yerini alacak. Oyunun fiziksel sürümü PlayStation 5 konsolu için geçerli olacak.
 
Jyamma Games, oyunun yaşadığı erteleme konusunda çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: “Ne yazık ki şu anda Xbox sürümünü süresiz olarak ertelemek durumunda kaldık. Bu haberin oldukça hayal kırıklığı yaratacağını biliyoruz. Ancak ne yazık ki bunu yapmak zorundayız. Ekibimizin özel çabalarına rağmen Xbox konsollarında bazı sorunlar ortaya çıktı. Bu problemleri aşmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.”
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi 50 Dk önce Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 14 Eylül Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 14 Eylül Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler