Bayonetta 2 Diğer Platformlara da Gelir mi?

18.06.2013 04:03 Samet Konuksal


    Bayonetta serisinin ilk oyununu sadece PS3 ile Xbox 360'a geliştiren, ikinci oyunu ise Wii U'ya özel duyuran Platinum Games'ten ikinci oyuna dair yeni duyurular bekleniyor. Fakat beklenen duyuru hiç gelmeyecek gibi gözüküyor. Serinin yapımcısı Hideki Kamiya, PS3 ve Xbox 360 şanslarını Twitter üzerinden değerlendirdi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Kamiya, "Biz sadece yapımcıyız. Yayıncı ise Nintendo. Yani Bayonetta 2'nin hangi platformlara çıkacağına onlar karar verir. Eğer Nintendo bize, 'Oyunu Xbox 360 ve PS3'e de çıkaracağız.' derse, biz de bu yönde çalışmalar yaparız. Dolayısıyla bu konuyu Nintendo'ya sorun." sözlerini söyledi. Durumun zorluğunu ise Kamiya, şu sözleriyle özetledi; "Belki sormuşken Zelda'nın PS3'e gelip gelmeyeceğini de sorabilirsiniz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 2 Platformlar: Wii U Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler