Batman: Arkham City'e 5 Üzerinden 6 Puan

Arkham'ın bize ihtiyacı var.
20.10.2011 15:37 Ersin Kılıç


    Şiddet ve kaos'un Arkham Asylum'dan çıkarak Gotham City sokaklarına taştığı Batman: Arkham City, şu sıralar en çok gündemde olan oyunların başında geliyor. Aldığı inceleme notlarıyla büyük beğeni toplayan oyun ilginç bir gelişmeyle daha karşımızda.
 
     Yahoo Games inceleme köşesinde yer verdiği Batman: Arkham City'e tam 5 üzerinden 6 puan vermiş. Evet, evet yanlış duymadınız ilk oyundan çok daha iyi denilen oyun için 5 üzerinden 6 puan layık görülmüş.
 
     benzer bir puanlamayı son olarak Fransız PS3M dergisinde görmüştük. Dergi Uncharted 2'ye 20 üzerinden 21 puan vermişti. Batman: Arkham City'nin Metacritics puanı ise yeni incelemeler ile birlikte %95'ten %96 çıkmış durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler