Death Stranding'in Resmi Çalma Listesi Yayınlandı

23.10.2019 19:16 Özgür Eroğlu

 
Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding'in çıkışına çok az bir süre kaldı. Eğer oyun için sabırsızca bekliyorsanız Kojima'nın kendi oluşturduğu çalma listesini dinleyebilirsiniz. Çalma listesi Death Stranding adlı Spotify hesabı üzerinden paylaşıldı.
 
Daha önce duyurulduğu gibi oyunun resmi albümünden şarkılar da içeriyor. Çalma listesinin açıklamasında ise "Death Stranding'in yaratıcıları tarafından oluşturulan oyunun resmi çalma listesi için hazır olun. Şarkılar; oyunun soundtrack şarkılarının bir kısmından, fragmandaki şarkılardan ve diğer şarkılardan oluşuyor.
 
Çalma listesindeki "diğer şarkılar" büyük ihtimalle Kojima'nın sevdiği şarkılardan oluşuyor ama şunu söyleyebiliriz, Kojima'nın müzik zevki gayet güzel. Çalma listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler