Guild Wars 2: Glory Sistemi Kalkıyor

17.02.2014 02:53 Samet Basri Taşlı


     Guild Wars 2 oyunculara PvP için iki seçenek sunuyor. İster WvW haritalarında diğer sunuculara karşı oynayıp tecrübe ve para kazanabilir ya da geleneksel PvP maçları yapar ve sadece PvP için kullanabileceğiniz Glory puanlarını kazanabilirsiniz. Fakat bu sistem değişmek üzere.
 
     ArenaNet tarafından yayınlanan bir uyarı "18 Mart tarihinden itibaren PvP maçlarının Glory puanları ile ödüllendirilmeyeceği" oldu. Bu sırada PvP maçları devam edecek. Fakat, artık ödül olarak Glory puanları verilmeyecek. Şu anda var olan ve PvP ödülleri barındıran bütün sandıkların ve bonus puan veren eşyaların da silineceği söyleniyor.
 
     Bir çok oyuncunun hali hazırda Glory puanları olduğunu bilen ArenaNet bu konuda da hazırlık yapmış. Aralık ayında oyuncuların kullanımına açılan ve Glory puanları ile satış yapan satıcı, yeni ödül sistemi gelene kadar kaldırılmayacak. Böylece elde kalacak olan puanlar boşa gitmeyecek.
 
     Yeni ödül sisteminin ne olduğu henüz açıklanmadı. 18 Mart tarihinden itibaren yapılacak PvP maçlarının sonunda yeni sisteme uygun puanlar verilecek. Bu sayede oyuncular erken bir başlangıç yapmış olacaklar. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler