Guild Wars 2'den Yeni Video ve Bilgiler

Guild Wars 2'nin Boss savaşları demolarda gördüğümüz üzere heyecanlı geçecek gibi duruyor.
13.11.2011 21:27 Gökhan Yılmaz

 
     MMO kitlesi tarafından büyük merakla beklenen Guild Wars 2'den yeni haberler geldi. Yapımcı ArenaNet, bir sonraki MMORPG'si ile oyuncuların yeni yetenekler kazanırken kasıyorlarmış gibi hissetmeyeceklerini söyledi.
 
     Guild Wars 2'de yetenekler Silahlar ve Diğer (Heal gibi iyileştirme yetenekleri) olmak üzere ikiye ayrılıyor. Silah yeteneklerinizi silah kullanarak ve level alarak yükseltirken kendinizi sürekli aynı şeyleri yaparken ve aynı yaratıkları öldürürken bulmayacaksınız. Düşünülen sistem ile yetenekler hızlı bir şekilde açılacak ve karakteriniz seviye atladıkça gelişmeye devam edecek. Bu sistemin ana mantığı yetenekleri karaktere öğretmek ve onu sıkmamak. Bu esnada yetenekleriniz daha kapsamlı hale gelirken siz de onu daha iyi kullanmayı öğreneceksiniz ve en önemlisi bu sıkıcı bir duruma ulaşmayacak.
 
     Ayrıca verilen bilgilerin arasında karakter kişiselleştirmeye de değinilmiş. Çeşitliliğin arttığı kişiselleştirme için yeni bir video yayınlandı, bunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler