Guild Wars 2'den Yıl Sonu Raporu

Yavaş yavaş sınıf seçimlerinizi yapmaya başlayın.
21.12.2011 18:31 Gökhan Yılmaz

 
     Guild Wars 2 ekibi oyunun resmi blogunda yıl sonu raporu yayınlayarak çeşitli başlıklar altında oyuncuları heyecanlandıracak bilgiler verdi. Böylece oyunda bulunacak Achievement sistemi, Thief sınıfının özellikleri ve savaş sistemiyle ilgili değişiklikleri ve yenilikleri öğrenme şansı bulmuş olduk.
 
     Öncelikle Achievement sistemine değinecek olursak bu görevlerin alt dallara ayrıldığını söylemek gerekiyor. Achivement'lar standart, title ve daily/monthly olmak üzere üçe ayrılmış. Achievement'ları topladıkça puanınız birikecek ve arkadaşlarınız arasında ayrı bir havanız olacak. Bu diğer oyunlarda da böyle işliyor fakat Guild Wars 2'de puanınıza göre title yani rütbe/ünvan alacaksınız.  
 
     Thief sınıfının ise Steal gibi özelliklerinin biraz zayıflatıldığını görüyoruz. Savaş sistemi ve zamanlama da oldukça önemli bir olgu. Her ne kadar Guild Wars 2 bir MMO olsa da FPS oyunlarındaki atikliğe sahip olmanız gerekiyor. Yetenekler arasındaki sık geçişler sürekli yönettiğiniz aksiyonlar serisine dönüşeceği için bu konuda hassas değişiklikler yapılmış.
 
     Önümüzdeki sene çıkacak olan Guild Wars 2'den bu yıl alacağımız son blog yazısını burada bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler