Max Payne 3'ün Çıkış Tarihi Açıklandı!

Max Payne'i özledik. Şimdiden geri sayım tutmaya başlayalım.
08.09.2011 16:03 Levent Polater

 
    Rockstar, az önce yaptığı duyuru ile Max Payne 3'ün resmi çıkış tarihini duyurdu. Rockstar patronu Sam House, Max'ın ismini temizleyip kendisine uzun süredir işkence eden şeytanlardan kurtulmaya yönelik yolculuğuna herkesin 2012 Mart'ında ortak olabileceğini söyledi.
 
    Max'ın zengin bir sanayiciyi korurken kendisinin ve ailesinin hedef alınmasıyla başlayan hikayesini konu alacak olan Max Payne 3 ilk kez 2009 Mart ayında duyurulmuş ve aynı yılın kış aylarında çıkacağı söylenmişti. O andan itibaren çıkışı yılan hikayesine dönmeye başlayan oyun en sonunda seneye raflardaki yerini alıyor.

    Multiplayer oynanışını da seride ilk kez sunacağı söylenen oyun için Rockstar, oyuncuların çoklu oyuncu modunda eşi benzeri görülmemiş bir deneyim yaşayacaklarını söylüyor. Oyunun multiplayer'ında geleneksel oyun modlarının yanısıra, klan desteği, farklı stratejik silah seçenekleri, derin ödül ve seviye atlama sistemi sunulacak.

    Artık Max Payne 3, 2012 Mart ayına PC, PS3 ve Xbox 360 için göz kırpıyor. Oyun için yayınlanan birkaç yeni ekran görüntüsü ise aşağıda:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 12 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler