Nightwing'ten Oynanış Videosu

Nightwing serinin en karizma karakterlerinden birisi.
31.10.2011 12:59 Ersin Kılıç


     Batman: Arkham City şu sıralar en çok konuşulan oyunların başında geliyor. En iyi süper kahraman oyunu ünvanını açık ara önde götüren Batman: Arkham City önümüzdeki günlerde yeni karakterler ile yelpazesini genişletecek. Oyuna eklenen ilk karakterlerden birisi ise Nightwing olacak.
 
     Batman serisinin de en karizmatik karakterlerinden biri olan Nightwing yani Dick Grayson oyunun Challange görevlerinde karşımıza çıkacak. Yarın satışa çıkacak olan Nightwing içeriği oyuna yeni haritalar da ekleyecek. Satış fiyatı ise $6.99 olarak açıklanmıştı.
 
     Nightwing'in oynanış dinamiklerine baktığımızda ise Batman ve Kedi Kadın'a göre oldukça farklı olduğunu görebiliyoruz. Özellikle elindeki silahlarını başarılı bir şekilde kullanan Nightwing en az Batman kadar güçlü, Kedi Kadın kadar da çevik gözüküyor. Bir fuar alanından kamera ile çekilen bu oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3460]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler