Apex Legends'a Ücretsiz Star Wars Jedi: Fallen Order Kostümü Eklendi

05.12.2019 15:26 Özgür Eroğlu

 
Hem Apex Legends'ın hem de Star Wars Jedi: Fallen Order'ın yayıncılığını yapan Electronic Arts, Apex Legends'a ücretsiz olarak yeni bir Pathfinder kostümü ekledi.
 
Eklediği kostüm ise bu yılın başarılı yapımlarından Star Wars Jedi: Fallen Order'ın Star Wars evrenine eklediği yeni droid "BD-1". Pathfinder olan bu yeni karakterin ismi ise BP-1. Bu yeni eklenen kostüm tamamen ücretsiz. 
 
Resmi Apex Legends Twitter hesabından paylaşılan gönderiyi aşağıda bulabilirsiniz. Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım 2019 tarihinde piyasaya sürülmüştü ve olumlu notlar almıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apex Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler