Bedava Halo: Reach Teması

14.09.2010 16:42 Ersin Kılıç


 
     Microsoft'un diğer Halo oyunlarında olduğu gibi büyük bir tanıtım kampanyası ile karşımıza çıktığı Halo: Reach bugünün ilk dakikalarından itibaren resmi olarak satılmaya başlandı. Erkenden korsan olarak sızması, bazı satış noktalarının erkenden satışına başlamasına rağmen Halo: Reach açılışını gene görkemli bir şekilde yaptı. Halo: Reach için tanıtımlara devam eden Microsoft, Xbox 360 Dashboard'u için bedava Halo: Reach teması yayınladı.
 
     Daha önce 240 MS puanı ile satılan Halo: Reach Invasion adlı Dashboard teması bedava olarak Xbox Live kullanıcılarına sunuldu. Temayı PC üzerinden indirmek için buraya tıklayınız. Temanın nasıl göründüğünü ise buraya tıklayarak bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 7 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 7 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 7 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler