Diablo 3'te Bir Oyuncu Bir Dakika içinde 1'den 70. Seviyeye Ulaştı

27.04.2015 21:17 Ömür Gencer


       Dat Modz adlı bir Diablo 3 oyuncusu pek çok oyuncunun ağzını açık bırakacak bir işe imza attı. Bu oyuncu sadece bir dakika için karakterini seviye birden seviye yetmişe ulaştırdı.
 
     Peki tam olarak 66 saniye içinde oyunun sınır seviyesi yetmişe ulaşan oyuncu bunu nasıl başardı? Oyuncu öncelikle normalden daha fazla deneyim puanı kazandıran Cow Level'a geçiyor. Oyuncunun karakterinde ise Gem of Ease takılı Hellfire Ring bulunuyor. Son olarak oyuncu Leoric’s Signet kullanıyor ve Paragon level boost'u da deneyim puanlarını oldukça hızlandırıyor.
 
       Bahsettiğimiz anı aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu süper hızlı oyuncu hakkında neler düşündüğünüzü bizimle paylaşmayı unutmayın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 3 Dk önce VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 13 Dk önce Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 1 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 2 Saat önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler