SSF IV: Arcade Edition PC'ye Temmuz'da Çıkacak

İki şeytanın karşı karşıya gelmesi!
17.05.2011 13:24 Alkan Adakaner


      Capcom, Super Street Fighter 4: Arcade Edition'ın PC sürümünü geciktirme niyetinde değil. Firma oyunu konsollardan hemen sonra Temmuz ayında piyasaya çıkarmayı planlıyor. Yetkililer PC sürümü için şu açıklamayı da yaptı:
 
"İnanın, kimse PC sürümünün olabildiğince erken çıkmasını bizim kadar istemiyor"
 
    Oyunun konsol sürümleri indirilebilir içerik olarak (Super Street Fighter 4'e eklenen şeylerle) 7 Haziran'da Xbox Live ve Playstation Network'te satılacakken, kutulu olarak ise 24 Haziran'da oyunculara sunulacak. 
 
      PC oyuncuları belki SSF 4: Arcade Edition'a konsol oyuncularından sonra kavuşacaklar, ama çok beklemeleri de gerekmeyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV: Arcade Edition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 8 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 4 Saat önce VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 4 Saat önce Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 5 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 6 Saat önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler