Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı

19.09.2024 15:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan ve oyun sektörünü sallayacak bir proje olarak nitelendirilen Grand Theft Auto 6 için bildiğiniz üzere yakın zamanda birçok söylenti ortaya çıktı. Bu söylentiler, oyunun 2025 yılı içerisinde değil de 2026'ya erteleneceği yönündeydi. Ancak geliştirici ekibin çatı şirketi Take Two, yepyeni bir açıklamayla söylentileri yalanladı.
 
GTA 6 için dönem dönem çeşitli söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor
 
 
 
Rockstar Games seriye yatırım yapmaya devam ederken Grand Theft Auto VI için beklentileri de yükseltiyor. Oyun daha önce açıklanan 2025 sonbaharında yayınlanmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan söylentiler, oyunun yetiştirilemeyeceği ve 2026 yılında çıkacağını gösteriyordu. Bununla beraber PC sürümünün ise 2027'ye kadar sarkacağı belirtiliyordu. Fakat tüm bu söylentilerin şu anda yeni doğrulama ile beraber yanlış olduğu ortaya çıktı.
 
GTA 6'nın ilk fragmanı bildiğiniz üzere geçtiğimiz senenin Aralık ayında yayınlandı. Rekor kıran bir izlenme sayısına sahip olan bu fragman sonrasında herhangi bir yeni içerik görmedik. Bununla beraber yine 2024'ün sonlarında oyundan yepyeni bir video bekliyoruz.
 
Fragman detaylarına bakacak olursak şu anda 210 milyon izlenme sayısına ulaştığını aktarabiliriz. Aynı zamanda oyun videosu kategorisinde en çok izlenen video olarak karşımıza çıkıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler