Super Street Fighter IV: Arcade Edition Duyuruldu

Bu iki karakterin mücadelesini izlemek bile çok zevkli olacaktır
14.04.2011 22:59 Alkan Adakaner


     Uzun zamandır devam eden Super Street Fighter IV: Arcade Edition söylentisi sonunda Capcom'un resmi açıklaması ile gerçeğe dönüştü. Japon devinden yapılan açıklamada oyunun PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacağı açıklandı. Çıkış tarihi ise belirsiz.
 
     Karakterler arası dengenin yeniden yapılandırılacağı Arcade Edition'da oynanabilirlik de daha iyi hale getirilecek. 39 karakterin yanı sıra tamamen yeni 4 karakter de bu oyunda emrimizde olacak. Bu karakterler Yun, Yang, Oni ve Evil Ryu olacak.
 
      Super Street Fighter 4'teki bütün karakterlerin açık olacağı (bazılarını oynadıkça açmanız gerekiyordu) Arcade Edition'da 4 yeni karakterin de gizli olmayacağı söyleniyor. 
 
    Çok daha gelişmiş Replay modları ve bazı indirilebilir içerikleri de barındırması beklenilen oyun Capcom'un Street Fighter 4'teki son hamlesi olacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV: Arcade Edition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 8 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 3 Saat önce VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 3 Saat önce Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 4 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 5 Saat önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler