Hideo Kojima Yeni Oyun Motorunu Tanıttı

03.06.2011 09:53 Alkan Adakaner


    E3 öncesindeki Konami konferansından harika duyurular gelmeye devam ediyor. Şimdi de Hideo Kojima yeni oyun motorunu tanıttı. Ünlü yapımcı bu oyun motoru sayesinde multiplatform oyunların kolaylıkla yapılabileceğini söylüyor.
 
     "Fox Engine" adını taşıyan bu oyun motoru tamamen Kojima Productions tarafından geliştirilmiş. Multiplatform oyunlar yapmak amacıyla geliştirilen bu oyun motorunun yapımına Metal Gear Solid 4'ün ardından başlanmış.
 
     Metal Gear Solid: Peace Walker ile beraber geliştirilmesi sürdürülen bu oyun motorunun "Dünya'nın En İyisi" olması amaçlanmış. Bakalım gerçekten de öyle olacak mı?
 
     Bu arada Hideo Kojima'nın hazırladığı yeni bir proje olduğu söyleniyor ve bu proje multiplatform olacakmış. Yani oyunun Playstation 3'ün yanında Xbox 360 için çıkması da muhtemel. Hatta Nintendo'nun Project Cafe'sinde bile oyunu oynama şansımız olabilir.
 
     Aşağıda bu oyun motorunun tanıtımından alınan ilk görüntüleri bulabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 2 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler