Vampire: The Masquerade Reckoning of New York Çıkış Tarihi Açıklandı

04.09.2024 12:02 Mehmet Tandoğan

 
 
World of Darkness evreninde geçen hikaye ve metin tabanlı Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York’un çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan detaylara göre oyun 10 Eylül tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü ise Steam platformu üzerinden yayınlanacak.
 
Görsel roman niteliğinde bir deneyim
 
 
 
Yayıncılığını Dear Villagers ve geliştiriciliğini Draw Distance ekibinin üstlendiği görsel roman niteliğindeki vampir temalı hikaye-macera oyununda hayatta kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapmak durumunda kalacaksınız. Bu macerada vampir klanlarının üyelerinden biri olarak oynayabilecek ve her bir karakterin farklı özellikleri ön plana çıkacak.
 
Güç dengesinin oldukça hassas olduğu yapım içerisinde 2024 yılı konu alınıyor ve New York sokaklarına doğru bir geçiş yapıyoruz. Bu doğrultuda tehlikeli sularda gezinebiliyor, yaşam ile ölüm arasındaki farkı anlayabiliyor, şehrin kaosa sürüklendiğini görebiliyor ve kendi kaderimizi belirleyebiliyoruz. Yapacağımız seçimlerle hem gidişata hem de kaderimize yön verebiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 5 Saat önce VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 5 Saat önce Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 6 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 7 Saat önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler