Bad Company 2'ye 2.6 GB'lık Güncelleme

R11'in dosya boyutunun büyük olmasının nedenlerinden biri de önceki tüm güncellemeleri içeriyor olması.
20.09.2011 12:10 Gökhan Yılmaz

 
     Battlefield 3'ü beklediğimiz şu günlerde PC'de Battlefield: Bad Company 2 ile vakit geçiriyorsanız yarın sizin için yeni bir güncelleme geliyor. DICE'ın yaptığı duyuruya göre yarın sabah R11 güncellemesi yayınlanacak.
 
     2.6 GB boyutundaki yama oyunun daha stabil ve performanslı çalışmasını sağlayacak. Ayrıca ekran görüntüsü çekme özelliği eklenirken Steam olmayan sürümlerinden DRM koruması (SecuROM) kaldırılacak.
 
     Bad Company 2'nin Steam sürümünü kullanıyorsanız zaten Steam tüm işi kendisi halledecektir. Eğer diğer sürümlerden birine sahipseniz oyunun klasöründeki Auto-updater'ı kullanabilir veya bu linki kullanarak doğrudan indirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton ve EF Games, Rivals Hover League Demosunu 25 Temmuz'da Steam'de Yayınlayacak 24 Temmuz YouTube'da İzlenmelerinizi Arttıracak 6 Yöntem (2025) 23 Temmuz KONAMI ve FIFA, e-Spor Ortaklıklarını 2026'ya Kadar Uzatarak Daha da Güçlendirdiklerini Duyurdu! 22 Temmuz eFootball™, Tokyo'daki eFootball™ Dünya Festivali'nde 30. Yıl Dönümü İçeriğini Görücüye Çıkardı 22 Temmuz NBA 2K26'nın kapak yıldızları belli oldu! 10 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler