Remedy, L.A. Noire'ın Teknolojisini Geçecek

L.A. Noire, yüz animasyonlarındaki rekabeti ateşlemişe benziyor
12.04.2011 20:07 Gökhan Yılmaz

 
     Çıkmasına bir aydan biraz uzun bir süre kalan L.A. Noire büyük bir merakla bekleniyor. 2011'e kesinlikle damgasını vuracağı düşünülen oyun için Remedy Entertainment'ten ufak bir karşılaştırma geldi.
 
     Remedy'nin CEO'su Matthias Myllyrinne, Edge ile yaptığı röportajda firmanın bir sonraki projesinin (Alan Wake 2 olabilir), bir insanın yapabileceği tüm yüz ifadelerini türetebilen yeni bir teknoloji ile geliştirildiğini söyledi.
 
     Hatırlarsanız L.A. Noire'da aktörlerin en ufak mimiklerine kadar algılayabilen kameralar ile kayıt yapılarak oyundaki karakterlere bire bir aktarılıyordu. Fakat Remedy'nin kullandığı teknoloji, bu mimikleri program ile oluşturmaya imkan veriyor.
 
     Myllyrinne, söylediklerini biraz daha açmak için "L.A. Noire yüz animasyonlarında çıtayı şuraya yükseltti (Eliyle bir yükseklik göstererek), biz ise bu noktayı hedefliyoruz (Diğer elini daha yukarı kaldırarak)" şeklinde konuştu. Kulağa hoş geliyor fakat kendi gözlerimizle görmeyi yeğleriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 6'dan Çeşitli Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 20 Dk önce Respawn Entertainment Duyurulmayan Bir Projeyi İptal Etti 1 Saat önce It Takes Two 23 Milyon Satış Sayısına Ulaştı 2 Saat önce Split Fiction Steam'de 250 Bin Eş Zamanlı Oyuncuyu Aştı 2 Saat önce Forza Horizon 5 PS5'te Microsoft Hesabı Gerektirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler