Fallout 4'ün Yapım Aşaması Aslında Bitti

28.07.2015 16:48 Samet Konuksal


    Fallout 4'ün duyuruluşu ve çıkışı arasında kısa bir süre olması bazı oyuncuları ertelenme konusunda endişelendirmişti. Geçtiğimiz ay duyurulan ve Kasım ayında çıkması beklenen oyun için Bethesda'dan Pete Hines bazı açıklamalar yaptı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Hines, "İşi abartarak göstermek istemiyorum ama aslında Fallout 4'ün yapım aşaması bitti. Ekibin ne kadarlık çalışmasının kaldığına baktığımızda burada sadece oyunu cilalamak ve bugları temizlemek gibi şeylerin olduğunu görüyoruz. Yani yapımcılar 9 Kasım'a kadar çalışacak, 10 Kasım'da da oyunu çıkaracak gibi bir şey yok. Fallout 4 neredeyse tamamen hazır hale geliyor. Ekip bu yaz boyunca sadece bugların ve görsel iyileştirmelerin üzerinde çalışacak. Sonra da disklere basım sürecine geçeceğiz." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
OlliOlli World ve Rollerdrome Oyunları Steam ve Xbox'tan Kaldırıldı 1 Saat önce Kapatılması Planlanan MultiVersus Geliştiricileri Tehdit Ediliyor 2 Saat önce Sonic 3 Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Uyarlamalarından Oldu 3 Saat önce Sleeping Dogs Film Oluyor: Başrolde Simu Liu Yer Alacak 4 Saat önce Demon's Souls Remake'in PC'ye Gelmeyeceği Bildiriliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler