"God of War'la Kıyaslanmaktan Bıktık"

12.01.2014 15:34 Samet Konuksal


    Önümüzdeki ayın sonunda PC, PS3 ve Xbox 360 için yayınlanmaya hazırlanan Castlevania: Lords of Shadow 2 adına şu günlerde epey fazla açıklamalar duyuyoruz. Oyunun yapımcısı Dave Cox, yeni açıklamalarında farklı bir noktaya değindi. 
 
   Yaptığı açıklamalarda Mercury Steam'in yetkili ismi Cox, "God of War'la kıyaslanmak bizi gerçekten bıktırdı. Bizim tek hedefimiz, derin öğelere sahip bir oyun geliştirmek. Aksiyon ve macera üzerine kurulu, yoğun RPG elementlerinin bulunduğu bir oyun." sözlerini söyledi.
 
   Oyunu geliştirirken tek bir projeden ilham almadıklarını söyleyen Cox, oynanış konusunda God of War ve Darksiders serisinden, derinlik konusunda ise The Legend of Zelda serisinden esinlendiklerini belirtti.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercury Steam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İptal Edilen MultiVersus'tan Çeşitli Görseller Ortaya Çıktı 3 Saat önce Escape from Tarkov İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 5 Saat önce Monster Hunter Wilds Mikro Ödemeler Yüzünden Eleştiriliyor 6 Saat önce 11 Klasik Lego Oyunu GOG Tarafından Koruma Altına Alındı 6 Saat önce İptal Edillen Twisted Metal Oyunu Battle Royale Türündeymiş 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler