Runic Games Patronu Kutulu Oyun Pazarına Düşman

Max Schaefer geliştiricilerin yayın hakları nedeniyle yayıncı firmalardan neler çektiklerini en iyi biliyor
17.03.2012 09:37 Alkan Adakaner


      Dijital oyun satışlarının ortaya çıkması ile birlikte küçük ölçekli geliştiriciler oyunlarını yayınlama konusunda daha rahatlar. Özellikle Steam gibi servisler kutulu olarak yayınlanma maliyeti yüksek olan ve bu nedenle piyasaya çıkmayan oyunlar için bulunmaz bir fırsat oldu. Runic Games Ceo'su Max Schaefer bu durumdan o kadar memnun ki kutulu oyunları ateşe vermemizi istiyor.
 
      "Kutulu oyunların ve disklerin sonunun gelmesini dört gözle bekliyorum. Hepsini ateşe verin. Perakende satış pazarı geliştiricileri aç bıraktı ve mevcut oyunların pazarını daralttı. Şimdi Steam gibi servislerin yenilikçi fiyatlandırma, iş modeli ve oyunlarının avantajlarından yararlanmalıyız."
 
     Max Schaefer ayrıca firmasını nasıl bir konumda görmek istediği sorusuna da ilginç ve hoş bir yanıt veriyor: "Bir imparatorluk olmak istemiyoruz. Biz sadece harika oyunları oldukça iyi bir fiyata sunabileceğimiz uygun bir yere yerleşmek istiyoruz. "
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton ve EF Games, Rivals Hover League Demosunu 25 Temmuz'da Steam'de Yayınlayacak 24 Temmuz YouTube'da İzlenmelerinizi Arttıracak 6 Yöntem (2025) 23 Temmuz KONAMI ve FIFA, e-Spor Ortaklıklarını 2026'ya Kadar Uzatarak Daha da Güçlendirdiklerini Duyurdu! 22 Temmuz eFootball™, Tokyo'daki eFootball™ Dünya Festivali'nde 30. Yıl Dönümü İçeriğini Görücüye Çıkardı 22 Temmuz NBA 2K26'nın kapak yıldızları belli oldu! 10 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler