Assassin's Creed IV'ün Haritası Ortaya Çıktı

27.02.2013 12:37 Erkut Köse


    Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed'in yeni oyunuyla ilgili sızıntılar yaşanmış ve oyundaki karakterleri gösteren bazı posterler ortaya çıkmıştı.
 
    Bu kez ise söz konusu posterin arka yüzünde bulunan harita gün yüzüne çıktı. Daha önce de sızdırıldığı gibi Karayip adalarının gösterildiği haritada, günümüzün Küba, Florida ve Jamaika bölgelerinde maceralara atılacağımızı görebiliyoruz. Haritanın bir diğer ilginç özelliği ise Karayip adalarının yalnızca batı bölümünü içeriyor olması.
 
   Ubisoft henüz oyunu bile duyurmamış olsa da oyun ile ilgili çok önemli bilgiler daha şimdiden biliniyor. Resmi duyurunun ise ne zaman geleceği hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Eğer yeni Assassin's Creed serüvenimizin nerede olacağını merak ediyorsanız, söz konusu haritaya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor 2 Saat önce CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor 2 Saat önce RPG To the Moon 8 Ekim'de PS5 ve Xbox Series için Çıkıyor 2 Saat önce 9 Yıl Sonra GTA 5 İçin BattlEye Hile Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler