Gran Turismo Sport'un DLC'lerini Fazla Beklemeyeceğiz

05.06.2016 14:00 Gazali Çetinkaya

 
   PlayStation 4 konsoluna özel olarak geliştirilen Gran Turismo Sport'un DLC'leri için bazı yeni gelişmeler yaşandı.
 
   Kazunori Yamauchi, Gran Turismo Sport'un çıkışından sonraki DLC ve güncellemeler için hazırlıklı olduklarını Gran Turismo 5'te yaptıkları gibi oyuncuları çok fazla bekletmeyeceklerinin sözünü verdi. Hatırlarsanız Gran Turismo 5 2010 yılının Kasım ayında çıkış yaparken ilk DLC 2011 Ekim'de gelmişti.
 
   İlk olarak betanın iptal edilmesi ve daha sonra dinamik hava şartlarının oyunda bulunmayacağı haberlerini veren Gran Turismo ekibinden bu sefer az da olsa olumlu bir haber görmüş olduk diyebiliriz.
 
   Gran Turismo Sport 15 Kasım tarihinde Asya ve Kuzey Amerika için 16 Kasım'da Avrupa ve 18 Kasım tarihinde ise Birleşik Krallık için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 4'ün Harita Genişliği Witcher 3'e Benzer Olacak 18 Aralık Yeni Bir Xbox Etkinliğinin Ocak Ayında Yapılacağı Bildiriliyor 18 Aralık Lost Soul Aside İçin Yepyeni Oynanış Fragmanı: 2025'te Geliyor 18 Aralık Marvel 1943: Rise of Hydra'nın Yeni Konsept Sanat Görseli Paylaşıldı 18 Aralık Apple, App Store'da 2024'ün En İyi Oyunları Listesini Paylaştı 18 Aralık
Forumdan Konular
DH'den Haberler