Halo'nun Yeni Romanı Cryptum Çıktı

05.01.2011 11:46 Ersin Kılıç


     Bungie'nin Reach ile nokta koyduğu ve yeni yapımları 343 Industries tarafından karşımıza çıkacak olan Halo serisi bildiğiniz gibi oyunları dışında bir çok yapım ile de hikayesini pekiştiriyor. Son olarak Animesi de çıkan serinin oyun dışında en önemli yapımları ise tabi ki kitapları olmuştu. Serinin geçtiğimiz Ekim ayında duyurulan romanı Halo: Cryptum ise belirtildiği gibi Ocak ayında satışa çıktı.
 
     Sci-fi dalında önemli bir yere sahip olan Greg Bear tarafından kaleme alından Halo: Cryptum, üç kitap olarak rafları süsleyecek. Bu üç kitabın piyasaya çıkan ilk kitabı ise Forerunner ırkına yoğunlaşmış. Kitapta Sentinel ve Monitör gibi önemli teknolojileri yapan bu ırkın teknolojisini ve diğer özelliklerini öğrenebileceğiz.
 
     Kitabın kapak resmine aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2006’da Simülasyon Dünyasına Damga Vuran Oyunlar 2 24 Şubat 2006’da Simülasyon Dünyasına Damga Vuran Oyunlar 24 Şubat Türkçe Dil Destekli The Talos Principle: Reawakened'in Çıkış Tarihi Açıklandı 24 Şubat Assassin's Creed Shadows Çıkmadan Önce Tamamen Sızdırıldı 24 Şubat Obsidian CEO'su: Büyük Çaplı Stüdyolara Göre Çok Küçüğüz 24 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler