Microsoft, Heavy Rain'i İstememiş

04.09.2013 10:16 Alkan Adakaner


     Playstation 3 denilince akla ilk gelen oyunlardan biri de sanırım Heavy Rain'dir. Quantic Dream tarafından Playstation 3'e özel olarak geliştirilen bu oyun bize sinematik bir macera yaşatmayı başarmıştı. Oyunun tasarımcısı olan David Cage bu oyunun Microsoft'a da önerildiğini söylüyor.
 
     David Cage, Microsoft'un Fahrenheit'ı çok beğenmesine rağmen Heavy Rain'e pek yanaşmadığını belirtiyor. Bunun sebebi ise oyunda çocuk kaçırma temasının olmasıymış. Microsoft bu konunun bir skandala dönüşmesini istememiş.
 
    Daha sonra Sony ile iletişime geçen Quantic Dream, Sony'e oyunun konusunun duygusal olacağını, ama asla kaba-saba olmayacağını belirtmiş. Bu sayede iki firma anlaşmışlar. Sonuçta Quantic Dream kısa süre sonra PS3'e özel ikinci oyunu olan Beyond: Two Souls'u piyasaya çıkaracak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Split Fiction Fragmanı Friend’s Pass Sistemini Vurguluyor 10 Dk önce Yeni The Lord of the Rings Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Tony Hawk’s Pro Skater Duyuru Tarihi Black Ops 6'da Ortaya Çıktı 1 Saat önce Lamine Yamal, eFootball'un Yeni Elçisi Olarak KONAMI'yle El Sıkıştı 2 Saat önce Scar-Lead Salvation, PS5, PS4 ve PC için 29 Mayıs'ta Batıya Geliyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler