"Kinect Tabanlı FIFA Ancak 2013 Yılında Olacak"

FIFA 12, impact engine motoru ile seriye yepyeni bir renk katma çabası içinde
10.06.2011 14:21 Levent Polater

 
    Microsoft'un E3 sunumu en çok Kinect oyunlarına yoğunlaşmış, çoğu hardcore oyunun da artık Kinect destekleyeceğini görmüş ve sevinmiştik. Mass Effect 3, Ghost Recon: Future Soldier ve daha nice hardcore kesme hitap eden oyunun Kinect'i destekleyeceği belirtilirken EA Sports da çıkıp spor oyunlarına artık Kinect desteğini getireceklerini açıklamışlardı. Bu oyunlar arasında firmanın en çok beğenilen yapımı FIFA serisi de yer alıyor. Gerçekten çok merak ediyorum, Kinect tabanlı bir FIFA oyunu nasıl olacak?
 
    EA Sports'tan Andrew Wilson, FIFA ve Kinect kombinasyonu ile ilgili bazı soruları yanıtlamaya çalıştı. İlk olarak Kinect'in FIFA serisi ile uyumlu bir hâle gelmesi için 2013'e kadar beklememiz gerekeceğini belirten Wilson, bu sürede oyuna Kinect desteğini nasıl getireceklerini düşüneceklerini açıkladı.

    “Yılların bize öğrettiği bir şey var ise, eğer bir platforma yeni bir şeyler kurmak istiyorsanız, sadece bulunsun mantığıyla hareket ettiğinizde bu hiç bir işe yaramıyor, esas soru şu olmalı, bunu katarsak platforma ne kadar değer kazandıracak?"

     Microsoft’s E3 konferansında, EA patronu Peter Moore, sahnede FIFA, Madden NFL ve  Tiger Woods PGA Tour oyunlarının Kinect kullanacağını açıklamıştı. FIFA'nın Kinect ile neler yapabileceğini herkes gibi biz de merak ediyoruz doğrusu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
kurosakibrk 10.6.2011 14:41:17

çift kale mac tabiri bu olsa gerek :D

venomtrk 10.6.2011 14:42:12

Doğru söylemiş. Bende Kinect kullanıyorum basit oyunlarda iyi sonuç verse de daha komplike yapımlarda pek işlevsel olmayabilir. Belki penaltılar,free-kickler gibi daha kinectvari (!) zamanlarda devreye sokulabilir. Ayrıca Be a Pro moduna da ekleme yapabilirler. Ama dediğim gibi işlevsellik önemli. Oyuncuya külfet olacaksa eklemenin de bir anlamı yok doğrusu.

BSC Misafiri 10.6.2011 14:43:55

bence hiç yapmasınlar salonun ortasında mal gibi futbol mu oynıycaz :D

kurosakibrk 10.6.2011 14:56:11

evde gercek topla vazoları kıran her cocuga alınması gerekir :d

dirdom 10.6.2011 16:32:42

topa vurmak mesele değil de koşma olayını nasıl halledecekler bakalım?

Recharged 10.6.2011 20:20:28

Kinect ile futbol oyunu pek zevk vermez bence.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, Assassin's Creed'in Geleceğini Tencent İle Kurmak İstiyor 15 Mart God of War Ragnarok İçin 20. Yıla Özel Güncelleme Geliyor 15 Mart Star Wars: Hunters Oyunculara Veda Ediyor 15 Mart NewGamePlus: Yeni Nesil Xbox Konsolu Neler Vadediyor? 15 Mart Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 62 GB'lık Güncelleme Yayınlandı 14 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler