Bad Company'deki Mizah, Oyunun Kitlesini Sınırladı

23.11.2013 13:49 Samet Konuksal


    Battlefield serisinin ara oyunu Bad Company, ana oyunlara oranla biraz daha 'cıvık' bir deneyim sunuyordu. Bad Company oyunlarının senaryosunda mizah unsurunu oldukça fazla görüyorduk. DICE ekibinden Patrick Bach'ın açıklamalarına göre bu, oyunun erişebileceği kitleyi sınırlamış.
 
    Yaptığı açıklamalarda Patrick Bach, "Yönetmenlerden Lars Gustavsson ve diğerleri, yeni bir Bad Company oyunu yapmayı gönülden istiyor. Fakat Electronic Arts bu konuda oldukça kararsız. FPS piyasası büyük bir piyasa. Mizah unsuru da Bad Company'nin erişebileceği kitleyi sınırlıyor. Kimi oyuncular daha ciddi projeleri oynamak istiyor.
 
    Yeni bir Bad Company oyunu yaparsak hayranlarımız daha mutlu olacak, bunun farkındayız. Ama mutlu olan kişilerin sayısı, normale oranla daha az kalacak. İlk Bad Company oyunlarından sonra, 'Neden böyle bir oyunu oynayayım ki? Ben ciddi oyunlar arıyorum' gibi yorumlar almıştık. Halbuki biz Bad Company oyunlarını çok sevmiştik." cümlelerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Commandos: Origins'in Çıkış Tarihi Açıklandı 07 Şubat Marvel's Spider-Man 2 PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 07 Şubat Silent Hill ve Resident Evil'dan Esinlenen Liminal Point Yolda 07 Şubat Football Manager 25'i Bekleyenlere Kötü Haber: İptal Edildi! 07 Şubat Metal Gear Solid Delta'nın Çıkış Tarihi Bir Fragmanla Ortaya Çıktı! 07 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler